E-aineistojen koekäytön palautelomake / Feedback on e-resources trials
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

torstai 13. syyskuuta 2012

Uusia e-aineistoja: Oppiportti

Itä-Suomen yliopistolla on nyt käytössään Duodecimin Oppiportti:

http://www.oppiportti.fi

Oppiportti on terveydenhuollon opiskelijoiden ja ammattilaisten täydennyskoulutuksen työkalu. Palveluun kuuluvat verkkokoulutukset ja sähköiset oppikirjat. Oppiportissa on tietoa myös Duodecimin tarjoamasta muusta koulutuksesta, ja Oppiporttia täydennetään jatkossa verkkoluennoilla sekä webinaareilla.

Oppiportissa on tällä hetkellä 18 keskeistä Duodecimin oppikirjaa, ja yksi valmis verkkokoulutus (Laboratoriotutkimukset). Seuraavien kolmen verkkokurssin tulisi valmistua muutaman viikon sisään (Vanhusten läääkehoito, EKG:n tulkinta ja EKG ja rytmihäiriöt).
Palvelun sisällöt ovat auki UEFin käyttäjille, mutta verkkokoulutuksen avaaminen edellyttää henkilökohtaista rekisteröitymistä ja sisään kirjautumista Kirjaudu sisään-valikosta. Sisään kirjautunut käyttäjä voi tehdä koulutuksen osissa ja näkee suorituksensa Omat opinnot-välilehdeltä.

lisätietoja: jukka.kananen[at]uef.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti