E-aineistojen koekäytön palautelomake / Feedback on e-resources trials
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

maanantai 27. syyskuuta 2010

Visible Body ja Primal Pictures – 3D-anatomiaohjelmat koekäytössä /
Free trial of Visible Body and Primal Pictures – 3D human anatomy models


Tutustu ihmiskehoon kolmiulotteisesti!

3D-anatomiaohjelmat on tarkoitettu avuksi kliiniseen hoitoon, tutkimukseen ja opetukseen. Primal Pictures sisältää yli 6500 kolmiulotteista anatomiamallia, Visible Body yli 1700, mukaan lukien kaikki tärkeimmät elimet ja ihmiskehon järjestelmät. Voit kääntää anatomiamalleja 360 astetta, kuoria kerroksia pois ja lisätä niitä. Voit zoomailla rakenteita ja löytää tietoja niistä. Ohjelmissa on myös tuhansia dioja, videokuvia ja animaatiota.
Visible Bodyn koekäyttö on voimassa 11.10. saakka ja Primal Pictures -koekäyttö 27.10. saakka. (Pääsy vain Kuopion kampuksella.)
**************************************

Primal Pictures on OvidSP includes 3D models of over 6500 anatomy models. Modules focus on individual organs, regions of the body or and anatomical systems. The Visible Body includes 3D models of over 1,700 anatomical structures, including all major organs and systems of the human body.
Visible Body trial ends 11st of November and Primal Pictures trial 27th of November. (Accessible on Kuopio Campus only.)
***************************************


Visible Body:
http://online.statref.com/visiblebody.aspx?grpalias=UEFvb

Primal Pictures:
http://ovidsp.ovid.com/autologin.html


Koekäyttöpalaute / Feedback on the trial: tietopalvelu@uef.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti